Legfrissebb híreink

Az elveszett hang Tudomány

Norbert

Lassacskán mondhatjuk, hogy több mint másfél éve folynak a munkálatok az Utopia projekttel kapcsolatban. Mégis volt valami, ami eddig mindig hiányzott, és eddig nem került a nyilvánosság elé.


Idei első tényfeltáró cikkünk az egyik vezető szereplő elveszett hangját kísérelte felkutatni.

Sikerrel jártunk.

A tettek, amihez már hangot is kapcsolhatunk

Sokakban eddig is felmerült a kérdés, hogy ki áll a nekrofetrin feltalása mögött (a hihetetlen új népszerű gyógymódról itt írtunk), vagy példáúl a cigány kézben lévő Vajda ékszerbolt koncessziója körül. (az utóbbit nemrég rabolták ki)

Gábor Áron rézágyúja

Január 27-én mégis egy világ hallhatta hangját a világratörő agytrösztnek. Sokan, akik még soha vagy nagyon rég óta nem volt szerencséjük ilyen isteni érintéshez, meglepő tapasztalatokról számoltak be. Egyik megkérdezettünk Vito "Audi" Scaletta volt (utcai nevén "zsebköcsög") a következő megdöbbentő információval szolgált:

Hát bazdmeg én 3 éve nem hallottam

Vito Scaletta

A riportunkat követően Vito gyorsan elhajtott az új autójával, mivel kifogyott belőle a benzin. Mindenesetre így is értékes adatokkal szolgált.

Hova tovább?

Szerkesztőségünket kifejezetten érdekli, vajon merre haladhat tovább a kutató professzor munkássága. Talán még több új elemet fedez fel? Akik azt hiszik, hogy a periódusos rendszer összes elemét már felfedezték, az nagyon is téved. Bátorkodtunk pár ötletet összeszedni, amivel talán foglalkozhat a nagymester a jövőben. Ezek pedig:

  • Pénisz alakú érzelemkövető álarc.
  • Viccesnek tűnő, ámbár kurvára nem vicces TS3 beszélgetések feltöltése zártlistás SoundCloud tárhelyre.
  • Cigányzene népszerűsítés discord szervereken.

Persze ezek csak feltevések. Senki nem tudhatja, mit hoz a jövő, milyen új életmódváltó találmánnyal rukkol elő a 91 éves fiatalember. Eddig is sikerült meglepnie mindig a világot. Kiváncsian várjuk a jövő fejleményeit.